jueves, 6 de agosto de 2009

Koh Samui & Koh pha-ngan (illes fluixes....)

Bueno, xiqutes duguem un temps sense actualitzar el blog pero es que ara ens trobem a les illes Koh Samui i Koh Phangan, al golf de Tailandia. Aci no para la marxa, estem tot el dia amb pareo, crema solar, i com no, motet de platja en platja. Estos Thais tenen el paradis a la porta de casa.... Patiment... siiiii!!!!! I com no amb la companyia del senyor Javier pianista colombia afincat a Koh Samui... no sap ni res el pellejo... jejejeje


Soparet en casa del nostre colega Javier, amb la seua novia Thai, i la sogra tambe... Ens van fer uns peixos torrats grandissims i salses tipiques, arros, birres... xe de tot!!!!


Fran s'ha comprat una barqueta per a rular pels coralls... menut paradis ens hem trobat.. nyenya!!!!!


Com vos hem dit estes illes son fluixes... mireu quin marc amb palmeres, aigua trasparent, sorra blanca, birres baratissimes.... mare de deu que manera de patiiiiiirrrr!!!!!!!!


ohhhhh!!!!! que bonico... vam estar tot el dia jugant amb ell i per la nit ens el van torrar amb salseta... ummmmm que bo que estava.....jejejejeje... que es conyaaaa!!!!!!



Pel cami amb les motets, vam trobar-nos amb uns amics que volien que els portarem de paquet pero no cabien com podeu vore.... de repent se va exitar un poc... i tots corrent com a locosss.... caguentot que ens xafa per poc.....



5 comentarios:

  1. Igualet que Mallorcaaaaa!!!
    Deurieu haver ficat el goset al costat de l'elefant, diferencia brutaaaaaaalllllll
    Ale, a dormir que ja hi ha prou per hui de somiar amb el paradís...

    ResponderEliminar
  2. Quina vidorraaaa que ens peguen alguns i no vuic senyalar,jejejje,mireu la motxila de frank que estara el gosset,jajjajaa,patir poc eh?,a la proxima vegada jo vaig de motxilera que aixina tambe vuic viure,quina embetja,ale a disfrutar mes encara.

    ResponderEliminar
  3. No podem fer se en vosaltres,volem que vos emviem credit?

    ResponderEliminar
  4. OOOOOoHHHHH... que guay, es que el ritmo y la vida de esas islas es medicina natural, disfrutarlo!! Como fue la Full Moon Party? o al final os rajastéis? ;)

    Por cierto, noticias sobre Vietnam. Como ya no recuerdo si íbais al norte o no, yo os informo:

    La semana pasada una inundación localizada en la zona de Sapa rompió el puente que une la carretera principal con la aldea de Ta Phin.
    Parece que los trabajos de restauración no van todo lo rápido que deberían, así que al loro con lo que os podéis encontrar si vais por alli.
    Al igual, las tormetas tropicales, están dificultando las visitas por la parte de Ha Long Bay, donde la autoridad del puerto ha prohibido la salida de barcos a la bahía hasta revisar la situación. Me imagino será igual por toda la zona...
    Seguro encontráis una alternativa.

    Un besazo a tots, paseu-ho be!

    ResponderEliminar
  5. xicons els movils podeu tindrelos enchufats per el dia,no podem contactar en vosaltres i aci tenim ganes de parlar en vosaltres,ale un besset per a tots.

    ResponderEliminar